TOM HOSTE

Le Garage
Adres
Rue Beausoir 13
7911 Oeudeghien
Contact
+32 478 667 929
Openingsuren
Van maandag tot donderdag op afspraak
Vrijdag van 17 :00 tot 19:00
Zaterdag van 15:00 tot 18:00
Zondag gesloten
Image 1
Image 2
Image 3
Content

Mogelijkheid tot levering van de wijn

Gratis afhankelijk van de bestelling en de plaats van levering
Le Garage – Vins Authentiques... Wie of wat?
Eerst en vooral van waar de naam Le Garage? Heel simpel, we verbouwden in 2016 onze garage tot wijnwinkel. Ik vond het direct een geschikte naam voor de zaak.
Vins Authentiques? Dit zijn nu precies de wijnen die ik zoek. Wat mij interesseert zijn wijnen met een ziel, wijnen met karakter. De wijnen komen van overal ter wereld, zonder voorkeur voor een specifiek land, regio of druif. Europese wijnen, Nieuwe Wereld, en ja, zelfs Frankrijk. De wijnen zijn afkomstig van kleine producenten die zo gezond of natuurlijk mogelijk werken, heel dikwijls in bio, biodynamie of naturel. Wat telt is de kwaliteit van de wijn, de filosofie van de wijnboer en niet het label (bio of andere).
Goesting om de uiterst boeiende wijnwereld te ontdekken? Contacteer mij gerust vrijblijvend voor een degustatie ‘à la carte’. Er zijn tal van mogelijkheden... Of neem een kijkje bij de geplande “events” op de website. Si cela vous tente de découvrir avec moi ce monde du vin tellement passionnant, n’hésitez pas à me contacter. En plus des évènements réguliers, je propose des dégustations ‘à la carte’. Plein de formules sont possibles...